Illustration

Taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille laajasti talotekniikan (lvi-, sähkö-, ja kylmäalan) urakointia. Teemme uudiskohteiden ja saneerauksien lisäksi myös korjaus- ja huoltotöitä. Pienetkin korjaukset, huollot ja asennukset LVIS-järjestelmiin saa kauttamme. 

●  Pienet korjaus-, muutos- ja laajennustyöt taloyhtiöiden tiloissa tai osakkaiden huoneistoissa.
● Taloyhtiön projektit:AutonlatausasemahankkeetIlmalämpöpumppuhankkeetAurinkopaneelihankkeetLämmitysjärjestelmähankkeetPalovaroitinjärjestelmät ja muut tele- ja turvajärjestelmätValaistushankkeetYleisten tilojen saneeraukset
● AsiantuntijatyötKVV-työnjohto, KVV-suunnittelu ja LVI-valvontaIV-työnjohto, IV-suunnittelusähkösuunnittelu, -mitoitukset ja -piirrokset

Meillä on vankka kokemus taloyhtiöiden kanssa työskentelystä ja osaamme vastata taloyhtiöiden toiveisiin. Sovimme työmme kirjallisesti, sillä on kaikkien etu ettei sovitusta tule epäselvyyttä. Annamme myös työstämme aina kirjallisen raportin, jotta työn tilaaja tulee tietoiseksi mitä ja miten työ on tehty. Dokumentoimme työmme aina työn edetessä ja ne säilytetään taloyhtiön omaan kohdetiedostoon.
Tarjoamme myös taloyhtiöille ylläpitopalvelua sekä talotekniikan nykytilan kartoitusta. Talotekniikan nykytilan kartoitus auttaa taloytiötä varautumaan tuleviin korjauksiin. Kartoitus on tärkeä apu tekniikan kunnossapitoa, sillä usein korjaukset ja huollot ovat täydellistä saneerausta huomattavasti edullisempi ratkaisu. On taloyhtiön etu, että talotekniikasta on esillä kokonaiskuva ja tulevat korjaukset ovat tiedossa ajoissa.Ylläpitopalvelulla toteutetaan ennalta sovitut tarkastukset ja huollot vuosittain esimerkiksi taloyhtiön lämmitysjärjestelmälle, ilmanvaihdolle tai sähköjärjestelmille. Ylläpitopalvelu on hyvä lisä perinteiselle kiinteistöhuollolle, sillä annamme asiantuntemusta nimenomaan talotekniikkaan. Taloyhtiön arvoa määriteltäessä taloyhtiön on helppo todeta talotekniikan kunto sekä arvo kartoituksen ja ylläpitopalvelun raporttien avulla. 
Nykytilan kartoitus maksaa tyypillisesti kerrostaloyhtiössä osakasta kohti vain 200-500 euroa ja taloyhtiölle räätälöity huoltosopimus vain n. 100 euroa vuodessa. 

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!