Illustration

Talotekniikka tutuksi

Pientalossa on paljon tekniikkaa, jota pitää ylläpitää ja huoltaa. Toisaalta vian sattuessa sormi menee helposti suuhun, mikäli kodin järjestelmiä ei täysin tunne. Jokaisella talolla tulisi olla oma talokirja. Ymmärrämme tämän hyvin ja meillä on siihen ratkaisu.


 Tarjoamme hyvin maanläheistä neuvontaa ja opastusta pientalon talotekniikkaan. Pientalo sisältää monenlaisia teknisiä järjestelmiä, joita tulisi säännöllisesti huoltaa ja joiden vikatilanteet voi usein selvittää ilman ammattilaisen kutsumista paikalle. Järjestelmien ylläpito on myös kustannuskysymys, sillä huollon laiminlyönti vaikuttaa paitsi laitteen kestoikään, myös valmistajan myöntämään takuuseen. Vahingon sattuessa myös vakuutusyhtiön myöntämään korvaukseen voi vaikuttaa se, miten laitteista on pidetty huolta. 
Miten lämmitysjärjestelmää säädetään ja huolletaan? Miten ilmalämpöpumppu huolletaan? Miten ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdetaan? Mitä tehdä vesivuodon sattuessa? Miten toimia jos sähköt menevät poikki? Miten tunnistaa vesi- ja sähköjärjestelmien viat ja vaaratekijät?
Teemme kanssasi kartoituskäynnin, jonka avulla teemme sinulle kattavan oppaan talosi teknisistä järjestelmistä. Opas sisältää selkeästi eriteltynä tärkeimmät säännölliset huoltotoimenpiteet, varaosat ja ratkaisut mahdollisiin yleisimpiin ongelmatilanteisiin. Opas on mapitettu ja siksi jo sellaisenaan valmis talokirjapohja, johon voit jatkossa liittää esimerkiksi kuitit ja todistukset huolloista tai käyttöohjeet ja luettelot laitteista. Tällä on talosi jälleenmyyntiarvoa lisäävä vaikutus. Kun opas on valmis, käymme ne kohta kohdalta kanssasi läpi ja näytämme esimerkiksi huoltotoimenpiteet käytännössä. Olemme tukenasi myös jatkossakin silloin, kun kohtaat ongelmatilanteita taloteknisten järjestelmien kanssa.
Palvelu on kertaluonteinen ja se sisältää yhden kartoituskäynnin, selkeän mapitetun oppaan, järjestelmien läpikäynnin kanssasi sekä matkakustannukset Turun seudulla. Kysy hintaa!Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!