Illustration

Kuluttajille

Tarjoamme kuluttajille kattavasti sähkö-, putki- ja lämpöpumppuasennuksia. Meillä on kokemusta niin uudis- kuin saneerauskohteista, mutta myös pienemmät korjaustyöt kelpaavat meille. Asiakkaan on syytä olla yhteydessä meihin jo siinä vaiheessa, kun projektia tai remonttia suunnitellaan. Projektin alettua tai varsinkin loppusuoralla saatetaan olla talotekniikan suhteen jo myöhässä. Kohteeseen tutustumisen jälkeen annamme työstä mielellämme kustannusarvion.

● Pienet korjaus-, muutos-, laajennustyöt ja lisäykset● Järjestelmien vianhaut tai vikojen korjaukset● Talotekniikan kuntoarviot muuttajalle tai remontoijalle● Talotekniikan ylläpitotyöt● Lämmitysjärjestelmien vuosihuollot● Ilmalämpöpumppujen vuosihuollot
● Kuluttajien projektit:LämmitysjärjestelmäremontitIlmalämpöpumppuasennuksetAutonlatausasema-asennuksetAurinkopaneeliasennuksetSähköremontitPutkiremontitMuut saneerauksetUudiskohteet
● AsiantuntijatyötKVV-työnjohto, KVV-suunnittelu ja LVI-valvontaIV-työnjohto, IV-suunnittelusähkösuunnittelu, -mitoitukset ja -piirrokset

Oletko aikeissa vaihtaa lämmitysjärjestelmää tai haluaisit ilmalämpöpumpun? Kauttamme saat vertailukelpoisen tarjouksen avaimet käteen -asennuksesta. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja vastaavat hyvin asennustyön kokonaishintaa. Tarjoamme vain Euroopassa valmistettuja, laadukkaita ja tehokkaita Daikin-lämpöpumppuja. Sellaisia, joita asentaisimme itsellemme. 
Laadukkaan, Suomen olosuhteisiin mitoitetun ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on luokkaa 2300-2700 euroa ja jäähdyttävän ilmalämpöpumpun hinta asennettuna n. 2000 euroa, kun otetaan huomioon esimerkiksi laitteen vaatima asianmukainen sähkönsyöttö. Vain katselmuksen kautta saatu tarjous huomioi ns. perusasennukseen kuulumattomat työt, jotka tulisivat muuten laskulle lisätöinä!
Tarjoamme kuluttajille myös talotekniikan kuntokartoituksia ja ylläpitopalvelua. Talotekniikka vaatii yhtälailla huoltoa kuin pihamaakin ja on taloudellisesti kestävämpää ylläpitää ja huoltaa kuin odotella täyttä saneeraustarvetta. Jos olet muuttamassa tai remontoimassa asuntoasi, saattaisit hyötyä talotekniikan nykytilan kartoituksesta. Kartoituksen avulla saat käsityksen talotekniikan nykytilasta ja toimenpide-ehdotuksia, miten järjestelmää kannattaisi jatkossa korjata. Kartoituksen avulla saat huolettomampaa arkea. Aina ei tarvita suurta saneerausta, jos laitteistoa on huollettu asianmukaisesti. Kuntorarkastus on kertaluonteinen ja räätälöity kohdekohtaisesti.
Ylläpitopalvelumme avulla pidämme kiinteistön talotekniikan kunnossa, teemme esimerkiksi lämmitysjärjestelmän ja ilmalämpöpumpun kunnossa säännöllisillä puhdistushuolloilla ja ennakoivilla, ennen lämmityskautta tapahtuvilla tarkastuksilla. Nykyisin laitteissa on myös etäohjausmahdollisuus, jolloin voimme toimia tukenasi lämmitysjärjestelmän säätöjen kanssa tai valvoa käyttöä etänä kun et ole paikalla. Ylläpito räätälöidään toiveidesi mukaan ja sopimusasiakkaana saat meiltä vian tullen avun paikalle aina 24 tunnin kuluessa. Ylläpitopalvelu maksaa tyypillisesti vain muutamia kymppejä kuukaudessa ja sillä varmistat laitteistosi toimintakyvyn.

Tuntiveloitushinnat, vianhaut

● Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.
Sähkötyöt 63 euroa/alkava tunti.LVI-työt 63 euroa/alkava tunti.Kylmälaitetyöt 74 euroa/alkava tunti.Kaikki työhön liittyvät matkat ovat laskutettavaa aikaa. Tuntiveloitus päättyy kun kaikki työhön liittyvät toimenpiteet, esimerkiksi kirjaukset ja raportit ovat tehty. Minimiveloitus 1 tunti.Arkisin 16-07 välisenä aikana, pyhinä ja viikonloppuisin hälytyskorvaus 80 euroa sekä normaali tuntuveloitushinta korotettuna 1,5-kertaisesti.
Huoltoautokorvaus 25 euroa/kerta kun yhteenlasketut matkat 0-20 kmHuoltoautokorvaus 50 euroa/kerta kun yhteenlasketut matkat 21-40kmHuoltoautokorvaus 1 euroa/km kun yhteenlasketut matkat yli 41kmErikoistyökalu 50 euroa/kerta

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!